Blog single

UncategorizedReal madrid kotipaita 2022-23

Adidas ja Espanjan mestari Real Madrid ovat julkistaneet uuden kotipaidan kaudelle 2022-23. Real Madridin 120-vuotisjuhlavuoden innoittamana kotipaita jatkaa ikonista valkoista värimaailmaa Real Madridin logolla ja kirkkaan violeteilla yksityiskohdilla. Tavoitteena on juhlistaa Real Madridin 120-vuotisjuhlaa, kunnioittaa joukkueen maineikasta menneisyyttä ja visioida tulevaisuutta.

Tällä kaudella Real Madrid on jo varmistanut La Ligan mestaruuden etuajassa, ja uusi kotipaita 2022-23 on suunniteltu välittämään sitä hienoa henkeä, joka on yhdistänyt pelaajia, faneja ja seuraa 120 vuoden ajan, ja se on kunnianosoitus seuran perinnölle. Kauluksen sisäpuolella oleva erottuva logo symboloi Real Madridin sitoutumista jatkaa mahdottomuuksien uhmaamista ja historian tekemistä kuninkaiden hengessä.

Klassinen valkoinen real madrid pelipaita 2023 on alusta lähtien ollut “madridilaisuuden” symboli, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle niin pelaajien kuin fanienkin keskuudessa. Uusi kotipaita asettaa edelleen vertailuarvon puhtaalla valkoisella värimaailmallaan ja moderneilla yksityiskohdillaan, ja sen tavoitteena on yhdistää Real Madridin pelaajat ja fanit ympäri maailmaa joukkueen perinnön uudessa luvussa.

Uusi kotipaita on valmistettu kierrätysmateriaaleista kestävällä tavalla. RDY-teknologia takaa kuivan mukavuuden ja varmuuden, ja AEROREADY-teknologia takaa fanien miellyttävän istuvuuden.

Related posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us

Add address